Publisert på

Nye Muligheter

Mange får nye muligheter i Klinikken bok 5, men det er også noen som mister mulighetene sine. Følg med helsesekretær Kamille og vennene hennes, både i og utenfor Klinikken i Åsgårdstrand!


Warning: array_filter() expects parameter 1 to be array, string given in /home/customer/www/moderneserier.no/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-memberships/includes/frontend/class-wc-memberships-posts-restrictions.php on line 925

Warning: array_unique() expects parameter 1 to be array, null given in /home/customer/www/moderneserier.no/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-memberships/includes/frontend/class-wc-memberships-posts-restrictions.php on line 1013

Warning: array_filter() expects parameter 1 to be array, string given in /home/customer/www/moderneserier.no/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-memberships/includes/frontend/class-wc-memberships-posts-restrictions.php on line 925

Warning: array_unique() expects parameter 1 to be array, null given in /home/customer/www/moderneserier.no/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-memberships/includes/frontend/class-wc-memberships-posts-restrictions.php on line 1013

Warning: array_filter() expects parameter 1 to be array, string given in /home/customer/www/moderneserier.no/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-memberships/includes/frontend/class-wc-memberships-posts-restrictions.php on line 925

Warning: array_unique() expects parameter 1 to be array, null given in /home/customer/www/moderneserier.no/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-memberships/includes/frontend/class-wc-memberships-posts-restrictions.php on line 1013

2 kommentarer på “Nye Muligheter

  1. Hei. Når kommer bok nr6 som ebok. På slutten av bok 5 står det at nr 6 kommer 30.4.2018

    Liker disse bøkene kjempe gidt

    1. Hei Ann-Karin, tså hyggelig at du liker Klinikken-serien 🙂 Jeg beklager at du får sent svar, og at utgivelsen er forsinket. Korrekturen er klar, og utgivelse ser ut til å bli i begynnelsen av uken som kommer. Vi prøver å sende ut mail til dem som er interessert, men du kan også følge med på FB-siden. Takk for tålmodigheten 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *