Publisert på

Sårbare prosesser

Bokutgivelser er sårbare prosesser. Da jeg utga den første boken i romanserien Klinikken i juli, var rammefortellingen klar. At rammefortellingen er klar, betyr at jeg vet hva som skal skje, hvilke personer som skal være med, og hvilke steder boken skal beskrive. Men bøkene må skrives.

Når jeg har skrevet en bok, begynner det en rekke andre arbeidsprosesser; teksten skal redigeres, og jeg skal gjøre alle endringer, noen skal lese korrektur, teksten skal språkvaskes, og så skal jeg igjen gjøre endringer. Jeg snakker med mange ,og ting tar tid.

Etter utgivelsen av bok 3, hadde jeg god tid fram til utgivelsen av bok 4. I hvert fall trodde jeg det. Jeg tok en liten skrivepause og jobbet litt med andre ting. Så begynte jeg å skrive, og koste meg med det. Da det bare gjenstod litt av teksten, ble jeg syk i 4 uker. Nå blir tiden, dessverre, for knapp for alle som skal gjøre sitt.

Utgivelsesdato for bok 4 må utsettes 1 uke 🙁 Jeg er veldig lei meg for at dere som er utålmodige etter å få vite hvordan det går med både de snille og de onde i Klinikken, må vente enda lenger. Men slik må det dessverre bli.

Send meg gjerne innspill eller kommentarer på hva dere synes om serien, så langt.


Warning: array_filter() expects parameter 1 to be array, string given in /home/customer/www/moderneserier.no/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-memberships/includes/frontend/class-wc-memberships-posts-restrictions.php on line 925

Warning: array_unique() expects parameter 1 to be array, null given in /home/customer/www/moderneserier.no/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-memberships/includes/frontend/class-wc-memberships-posts-restrictions.php on line 1013
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *