Publisert på

Litt om veien videre

Nå er bok 2 i romanserien Klinikken levert språkvask! Den heter Romantikk og Intriger,  og inneholder akkurat så mye kjærlighet og forviklinger som tittelen bærer bud om. Tilbakemeldingene fra lesere av bok 1, Forelskelse og Begjær er heldigvis gode. Mange venter i spenning på fortsettelsen og gleder seg til utgivelsesdatoen 🙂

På grunn av ferieavvikling og muligheten for tekniske utfordringer i innspurten, har jeg skjøvet utgivelsen til 18. august. Du finner ny utgovelseskalender her.

 

 


Warning: array_filter() expects parameter 1 to be array, string given in /home/customer/www/moderneserier.no/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-memberships/includes/frontend/class-wc-memberships-posts-restrictions.php on line 925

Warning: array_unique() expects parameter 1 to be array, null given in /home/customer/www/moderneserier.no/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-memberships/includes/frontend/class-wc-memberships-posts-restrictions.php on line 1013
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *