Publisert på

Hva liker dere å lese om?

Hvis jeg er på fest, får jeg ofte spørsmålet: «kan du lese tankene mine, siden du er psykolog?» Svaret er selvfølgelig «nei», det kan jeg ikke. Det er jeg forresten kjempeglad for. Det måtte vært usannsynlig slitsomt å kunne lese folks tanker 🙂

Når jeg skriver skulle jeg imidlertid gjerne ha kunnet akkurat det! Det ville vært veldig nyttig å vite hva folk liker og ikke liker å lese om. Er det for mye eller for lite kjærlighet i Forelskelse og Begjær? Er pasienthistorier interessant/ikke interessant? Er Rebecca for ond eller ikke ond nok? Skjer det tilstrekkelig, eller for lite, eller for mye? Hva vil du gjerne se mer av i Romantikk og Intriger?

Jeg vil gjerne ha tilbakemeldinger fra dere! Send meg en mail på trine.elverum@moderneserier.no og la meg få høre hva du synes. Det er selvfølgelig alltid hyggelig å få høre hva som er bra, men det er like viktig å få kritikken, så fyr løs 😉


Warning: array_filter() expects parameter 1 to be array, string given in /home/customer/www/moderneserier.no/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-memberships/includes/frontend/class-wc-memberships-posts-restrictions.php on line 925

Warning: array_unique() expects parameter 1 to be array, null given in /home/customer/www/moderneserier.no/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-memberships/includes/frontend/class-wc-memberships-posts-restrictions.php on line 1013
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *