Publisert på

Litt om skriveprosessen

Bok nr 1 er lansert og godt mottatt 🙂

Det oppleves litt rart å befinne seg i et litt annet univers enn leserne. Jeg er godt inne i bok 2, Romantikk og Intriger. Når lesere av bok kommer og snakker med meg nå, er det vanskelig å ikke røpe hva som skjer videre. Det hodet er fullt av, løper munnen, som kjent, av med.

Det morsomste med å skrive bøker er research; nye steder, nye hendelser, nye fakta. Livet er blitt en stadig jakt etter temaer til bok. Det blir ikke sommerferie til tilfeldig destinasjon lenger og hendelser i aviser og nærmiljø registreres på en annen måte.

Jeg oppdager at noen tror jeg driver research på jobben; jeg gjør ikke det. Det som skjer der er taushetsbelagt. Men jeg pleier å spøke med at alt som fortelles i lunsjpausen er «fritt vilt» 😉 Det er selvfølgelig ikke det heller. Dersom jeg skulle ønske å bruke en historie noen jeg kjenner har fortalt meg, så ville jeg naturligvis spørre dem først. Jeg ville også la dem få lese versjonen i boken før boken ble publisert.

Etikk er svært viktig i jobben min som psykolog; etikken tar jeg med meg inn i Klinikken også. Eller, rettere sagt, jeg tar etikken med meg inn i skrivingen av Klinikken. Du som har lest Forelskelse og begjær, vet at ikke alt som skjer innenfor Klinikkens vegger er etisk høyverdig 😉

Håper du nyter sommerdagene!


Warning: array_filter() expects parameter 1 to be array, string given in /home/customer/www/moderneserier.no/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-memberships/includes/frontend/class-wc-memberships-posts-restrictions.php on line 925

Warning: array_unique() expects parameter 1 to be array, null given in /home/customer/www/moderneserier.no/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-memberships/includes/frontend/class-wc-memberships-posts-restrictions.php on line 1013
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *