Publisert på

Klinikken er lansert!

Nettbutikken er i funksjon og i morgen skal jeg i det første intervjuet med en av lokalavisene. Det føles ganske nervepirrende at folk nå kan lese det jeg har puslet med i disse månedene.

Tilbakemeldingene fra testlesere har vært gode. Selvfølgelig har noen visst at det var jeg som var forfatteren og dermed, helt sikkert, tenkt at de måtte behandle meg pent. Men jeg har også hatt lesere som trodde forfatteren var en annen. Når de tilbakemeldingene var like gode, satser jeg på at du også vil like den. Send meg gjerne en melding om hva du synes når du har lest boka!

Jeg er allerede godt i gang med bok 2, så det er fint med tilbakemeldinger 🙂 trine.elverum@moderneserier.no


Warning: array_filter() expects parameter 1 to be array, string given in /home/customer/www/moderneserier.no/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-memberships/includes/frontend/class-wc-memberships-posts-restrictions.php on line 925

Warning: array_unique() expects parameter 1 to be array, null given in /home/customer/www/moderneserier.no/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-memberships/includes/frontend/class-wc-memberships-posts-restrictions.php on line 1013
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *