Publisert på

Ny skrivekrok

Det er ikke alltid like lett å være kreativ. Da kan det være greit å ha en skrivekrok som innbyr til refleksjoner og utsyn. I dag har jeg installert ny skrivekrok i stua.

Jeg kunne satt meg et annet sted og sikret meg mer arbeidsro, men stua blir rene Kinderegget:

  1. Jeg kan være sammen med de andre (selv om jeg tar propper i ørene og driver med mitt).
  2. Jeg har god utsikt.
  3. Jeg har tilgang til alt jeg ønsker meg innenfor få meter.

I kveld har jeg kost meg med den nye maskinen min og nydt livet ved stuevinduet. Omslaget til den første boka i Klinikken skal bli ferdig en eller annen gang i løpet av kvelden og jeg er såååå spent!

Jeg håper dere kommer til å like omslaget!


Warning: array_filter() expects parameter 1 to be array, string given in /home/customer/www/moderneserier.no/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-memberships/includes/frontend/class-wc-memberships-posts-restrictions.php on line 925

Warning: array_unique() expects parameter 1 to be array, null given in /home/customer/www/moderneserier.no/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-memberships/includes/frontend/class-wc-memberships-posts-restrictions.php on line 1013
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *