Publisert på

Utgivelseskalender

Her finner du utgivelsesdatoene for Klinikken. Husk at du kan abonnere på bøkene i serien. Da får du dem litt før alle andre!

 

Klinikken Boknummer: Tittel: Publiseringsdato:
1 Forelskelse og Begjær 1. juli 2017
2 Romantikk og Intriger 18. august 2017
3 Kjærlighet og Svik 10. oktober 2017
4 Brutte løfter 12. desember 2017
5 Nye muligheter 31. januar 2018
6 Rettferdig vrede 3. juni 2018

Videre bøker i Klinikken er planlagt, men utgivelsesdatoer er ikke fastsatt. Send gjerne tilbakemeldinger til Trine Elverum via forfattersiden @moderneserier på Facebook, eller på epost til trine.elverum@moderneserier.no


Warning: array_filter() expects parameter 1 to be array, string given in /home/customer/www/moderneserier.no/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-memberships/includes/frontend/class-wc-memberships-posts-restrictions.php on line 925

Warning: array_unique() expects parameter 1 to be array, null given in /home/customer/www/moderneserier.no/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-memberships/includes/frontend/class-wc-memberships-posts-restrictions.php on line 1013
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *